Vinter skøyter

Du kan også læse dette indlæg på Dansk

VinterNå har vi årets første snøvær i Skanderborg, og derfor syntes jeg det var passende å legge ut et bilde av Vinter, som jeg tror er meget glad for snøvær. Det virker i hvert fall på bildet, som hun liker å skøyte. Selv om hun er mye mer elegant end jeg noensinne vil være.

Jeg er i gang med et tegneprosjekt hvor jeg tegner alle årstidene. Det var altså et litt mer omfattende prosjekt enn jeg hadde regnet med, men jeg er i hvert fall ferdig med Vinter.

Posted in Ukategorisert

2 thoughts on “Vinter skøyter

  1. Veldig flott, Sunniva. Her har du truffet godt på alle de 3 kvalitetene: 1) Avbildning (dvs. at det man maler/tegner er gjenkjennbart for de som ser bildet ), 2) Komposisjon (plassering av objekter, linjer og farger i maleriet er gjort på en måte som gir balanse / harmoni i maleriet) og 3) Uttrykk (dvs. at bildet for folk til å se på det mer enn en gang. ) At du f.eks. har lagt inn snøkrystaller i stor størrelse over den midtre danseren, gjør meg nysgjerrig. Dermed må jeg se nok en gang på bildet. Alt i alt. Veldig bra, sett fra mitt ståsted

    1. Tusen takk for tilbakemelding! Jeg er veldig glad for at du synes avbildning og komposisjon er bra, for jeg brukte flere måneder på tegningen. Det ville vært litt synd hvis det ikke ble noe bra etter det 🙂 Når det gjelder uttrykk, er jeg veldig glad for at du likte komposisjonen i tegningen. Det er alltid en utfordring.

      Alltid glad for mer tilbakemelding 🙂
      Mvh Sunniva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *